Algemeen

Om de massage die u wilt ondergaan zo goed en ontspannen mogelijk te laten verlopen, hanteer ik een aantal Algemene voorwaarden. Behandelingen zijn alleen mogelijk op afspraak. Als u een afspraak maakt bij Alohalomimassages ga ik er van uit dat u deze voorwaarden heeft gelezen en hiermee akkoord gaat.

Gemaakte afspraken kunnen tot 24 uur voorafgaand aan de afspraak kosteloos worden geannuleerd. Geannuleerde of vergeten afspraken binnen deze termijn worden voor 50% in rekening gebracht.
Betaling geschiedt direct na de behandeling en vindt bij voorkeur plaats via de mobiel bankieren app of een betaalverzoek. Ook kan er via de pin of contant afgerekend worden.

Locatie

Alohalomimassages werkt in een comfortabele ruimte in het pand van Yoga Utrecht. Het is een fijne ruimte die een rustgevende sfeer ademt en waar mensen komen voor hun bewustzijn en ontspanning. Yoga en massage sluiten goed op elkaar aan en zijn daardoor een mooie combinatie. Je kunt na een yogales een massage ondergaan, waardoor je in een nog diepere ontspanning komt.