Lomilomi Hawaiian Bodywork

De meest bijzondere vorm van de lomilomi massagestijlen is de Lomilomi Hawaiian Bodywork. Deze massage wordt uitgevoerd met het zachte deel van de onderarmen, het zijn lange ritmische vloeiende strijkingen over het hele lichaam en er wordt rijkelijk warme olie gebruikt. Deze lange strijkingen, de constante flow en de liefdevolle, koesterende aanraking ontspannen vervolgens je hele wezen, zodat je fysieke, emotionele en mentale stress los kunt laten.

Tijdens de behandeling wordt het lymfesysteem geactiveerd en gereinigd, de bloedsomloop gestimuleerd en de spieren zodanig behandeld dat alle stress en overbelasting kunnen worden losgelaten. Tegelijkertijd komt de actieve geest tot rust en komt er ruimte voor het loslaten van bijvoorbeeld overtuigingen, herinneringen die je bewust of onbewust met je meedraagt en die eigenlijk voor jou niet meer van dienst zijn.

Het is een massage op spiritueel niveau, vol compassie, warmte en gratie, een helingsritueel toegesneden op de behoeftes van de cliënt. Wanneer je graag iets in beweging wilt brengen, los wilt laten of juist zou willen manifesteren en je hebt net dat ene zetje nodig, dan kan deze Lomilomi Hawaiian Bodywork bijdrage leveren aan je transformerend proces, waarin je jezelf letterlijk en figuurlijk bloot geeft tijdens deze sessie (intieme delen worden continue bedekt). Voorafgaand aan de sessie nodig ik je uit om een intentie uit te spreken. Deze intentie is iets wat je op dit moment in je leven aan het hart gaat. Jouw hartewens wordt de focus van je sessie.

“Lomilomi gegeven in de koesterende Alohaspirit van Hawaii helpt je jezelf te omarmen met alles wat je bent

Tarieven

Ceremonieel sessie 2-2,5 uur € 140,00
Kennismaking sessie 1 uur € 75,00

Afspraken kunnen worden gemaakt op donderdagen en vrijdagen, overige dagen in overleg.

Mail of bel 06 12910885

Maak direct online een afspraak