Over mij

Aloha! Mag ik mij even voorstellen?

Mijn naam is Natalia Bullock. Ik ben geboren in Indonesië en vanaf mijn achtste jaar opgegroeid in Nederland. Van jongs af aan had ik al grote belangstelling voor Hawaii. Ik werd voornamelijk geboeid door Hawaiiaanse dansen: de Hula. Jarenlang heb ik de Huladans dan ook beoefend. Hoewel ik in al die jaren ook vele andere dingen heb gedaan, bleef ik altijd geïnteresseerd in Hawaii en haar cultuur en tradities. Door te ‘surfen’ kwam ik een keer terecht bij Malamalomi, waar ik voor het eerst in aanraking kwam met lomilomi (massage volgens de Hawaiiaanse traditie) tijdens een ‘Aloha Friday’. De lomilomi heeft zo’n diepe indruk op mij gemaakt, dat ik vanaf die tijd de liefdevolle energie die ik heb mogen ontvangen tijdens die lomilomi, ook aan anderen wilde doorgeven. In oktober 2019 ben ik met Malamalomi meegeweest naar Hawaii (‘spirituele studiereis’). Het was een mooie verdiepingsreis. Die zeker bijdraagt aan de massages. Lees meer hierover op de pagina Hawaii reis en foto’s.
‘De reis heeft een vervolg gehad’, de massages zijn inmiddels uitgebreid, wederom heb ik de verschillende massagevormen gevolgd bij Malamalomi. Zie hieronder meer info over Malamalomi of zie https://www.malamalomi.com/

‘Aloha Friday’: Bij Malamalomi wordt om de zoveel tijd een ‘Aloha Friday’ georganiseerd, tijdens een Aloha Friday kun je gemasseerd worden voor het goede doel. Het werkt zo: 1) Je maakt een afspraak. 2) Je kiest een behandeling. 3) Je bepaalt zelf hoeveel je ervoor geeft (minimum bijdrage 25 euro). Jouw bijdrage gaat volledig naar de SHARE ALOHA FOUNDATION (https://sharealohafoundation.com) die daarmee de traditionele cultuur op Hawaii ondersteunt.


Over Malamalomi
Malamalomi is een traditionele school, waar je terecht kunt voor massages, massagecursussen kunt volgen en nog veel meer, alles volgens de Hawaiiaanse tradities. De lomilomi (massage)cursussen die ik heb gevolgd werden begeleid door Amira en Karin, zij zijn inspirerende docenten, van wie ik veel heb geleerd. En er is nog meer te leren en te verdiepen. In oktober 2019 ben ik met Malamalomi meegeweest naar Hawaii (‘spirituele studiereis’). Het was een mooie verdiepingsreis. Die zeker bijdraagt aan de massages. Lees meer hierover op de pagina Hawaii reis en foto’s.


Over Yoga Utrecht
Naast Hawaii, lomilomi en de hula volg ik af en toe yogalessen bij Yoga Utrecht. Yoga Utrecht is een fijne yogaschool met prettige docenten en een ruim aanbod van verschillende vormen van yoga.

Deze school is gehuisvest in het gemoedelijke pand aan de Oudegracht waar een kalme sfeer heerst en waar mensen komen voor hun bewustzijn en ontspanning. Een ideale locatie dus om de lomilomi (massage) te geven, naast de centrale ligging, maar ook om een massage te ondergaan, bijvoorbeeld na de yogales. Yoga en massage vormen een magische combinatie!. Zie meer info over Yoga Utrecht: http://www.yogautrecht.nl/