Reviews

Review van een klant 20-8-2020: “Vanmiddag een heerlijke Aunty Maile’s style massage mogen ontvangen. Voor mij een nieuwe massagevorm waar ik nog niet bekend mee was, maar een hele fijne ervaring! Ontvangen in een relaxte omgeving en door Natalia liefdevol gemasseerd. Na anderhalf uur volledig ontspannen, dank je wel Natalia!” 

Tijdens mijn lomilomi cursusperiode heb ik regelmatig familie, vrienden en collega’s gemasseerd om de massages beter onder de knie te krijgen en heb op deze manier veel ervaring op kunnen doen met verschillende personen.

Ik heb enkelen van hen gevraagd hoe zij de lomilomibeleving hebben ervaren. Hieronder zijn zij aan het woord:

Evie (collega): ” Ik heb bij Natalia de lomilomi massage Aunty Maile’s style uitgeprobeerd. Het is een unieke vorm van masseren waar ik nog niet bekend mee was. Na anderhalf uur was mijn lichaam volledig ontspannen; mede dankzij de fijne, relaxte sfeer die Natalia creëert en de warme, liefdevolle ontvangst!”

Jeannine (vriendin): “Voor mij vallen lomilomi massages en Natalia samen. Daar bedoel ik mee dat deze vorm van massage en de onderliggende gedachte van het doorgeven van liefdevolle energie Natalia op het lijf geschreven zijn. Al bij binnenkomst voelde ik mij heel erg welkom. De massage werd met zoveel zorg, aandacht en respect gegeven dat ik volledig kon ontspannen. Alle drukte en stress viel van mij af, mede door de super relaxte Hawaiiaanse muziek. Aan het einde voelde ik mij als herboren.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *